Chocolade workshop

Helaas is het momenteel wegens gezondheidsredenen niet mogelijk om een workshop te boeken, ik hoop snel weer op te knappen! Excuses voor het ongemak

De huur van spelletjes is wel gewoon mogelijk!

Chocoladeworkshop voor 2 tot 8 personen. De tijdsduur is ongeveer 2 1/2 uur (incl. koffie/thee met wat lekkers).

De afgelopen jaren is gebleken dat de kleinschaligheid een ‘gat in de markt’ is. Je kunt vanaf 2 personen terecht en er worden nooit verschillende groepen samengevoegd. Helaas moet ik nu tot de conclusie komen dat de kosten voor kleine groepen niet opwegen tegen de baten, waardoor ik een prijsverhoging moet doorvoeren. Ik hoop op uw begrip!

Bij 2 personen € 23,50 p/p

Bij 3 of meer personen € 21,50 p/p

Er worden 15 bonbons gemaakt met drie verschillende soorten vulling. En siliconenmallen gevuld voor chocoladelolly’s en massieve chocolaatjes, die versierd kunnen worden door het gebruik van verschillende kleuren chocolade (melk, puur en wit). En het gebruik van nootjes, fudge, cranberry’s en andere ‘versiersels’….. Zo ga je met ongeveer 300 gram Belgische chocolade van ‘Callebaut’ naar huis!!! (excl. vulling)

De workshop is ook zeer geschikt voor kinderen, ze kunnen alle handelingen zelf uitvoeren (de chocolade wordt niet heet). Maar geen kinderfeestjes!

Datums en tijden in overleg (in principe iedere dag van de week, liefst geen zondag).

 

collage-2014-09-12