0

Posted by Annebeth | Posted in Geen categorie | Posted on 17-09-2012

Het ‘waarom’ achter FerhierFertier & Ko: Al een aantal jaar geef ik leiding aan een jeugdclub in Easterein. We organiseren vaak zeskamp en survivalachtige spelletjes. Nu merkte ik op dat als je met een klein budget werkt, zelf de meeste spelletjes moet maken, om toch iets leuks in elkaar te zetten. Daarom hebben we zelf een aantal attributen gekocht en in elkaar geknutseld, wat ook in de buurt niet te huren is. Bovendien heb ik er zelf ook veel plezier in om creatief bezig te zijn en ideeën uit te werken, samen met m’n familie.
Deze spelletjes zijn zeer geschikt voor betaalbare verjaardagsfeestjes, buurtfeesten, teambuilding, bedrijfsuitjes, familiedagen, enz. Om de onkosten terug te verdienen, probeer ik om de spullen eerst te verhuren. En om u natuurlijk ook mee te laten profiteren van leuke en goedkope spelletjes!

We zijn nog bezig om o.a. boerenmidgetgolfbanen te maken en nog andere leuke spelletjes, dus houd FerhierFertier & Ko in de gaten!

De verhuurprijzen hebben alleen betrekking op de materialen, u wordt verzocht om zelf een locatie op te zoeken en zelf de spelletjes op te bouwen. Meedoen aan de spelletjes is uiteraard op eigen risico.

U hoeft geen borg te betalen, maar ik verwacht wel dat de materialen compleet, droog en netjes worden geretourneerd.

Kijk bij mijn andere advertenties voor meer spelletjes.

Annebeth de Jong
ferhierfertierenko@live.nl
0515-331343

Write a comment